Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

18 november, 2009



Det är med största glädje jag nu kan presenter en ny teamkamrat i TeamPerax!
Hans namn är Daniel Ström och han bor i Borlänge.
Daniel är en väldigt lugn och ödmjuk kille som kommer att tillföra mycket till teamet och inte minst till vår blogg. Hans hjärta klappar hårdast för gäddfiske men han är även en fantastiskt duktig abborrjiggare!
Sedan i våras har vi fiskat ihop och Danne har verkligen visat varför han ska ha en plats i teamet. Eller vad tycker ni om Dannes 3 slipade PB:n iår? Gädda 13,7kg Abborre 1,5kg Regnbåge 4,0kg. Ett riktigt imponerande resultat anser jag!
Utöver dessa fiskar har han tagit en hel rad fina abborrar på, och strax över kilot i år och även några riktigt fina gäddor mellan 8-11kg!
Daniel tar i stort sett varje möjlighet till fiske! Om man avböjer en tur med honom för att man har annat att göra så kan man ge sig dän på att man får ett MMS på en ensam Daniel i båten som triumferar med en ny storfångst! (Eller vad säger ni om bilden ovan!?) :)
Dessutom så klappar hans hjärta för Leksands IF i ishockey, och det är aldrig en nackdel! Vi hälsar åter igen Daniel välkommen till teamet och önskar honom en lyckad framtid i TeamPerax!

Känner du att DU att du är en lika stor gäddfantast som oss men som saknar ett team? Kanske är just du den typ av teammedlem vi söker!!
Skriv ett mail till oss på teamperax@hotmail.com.

Lycka till alla fiskefantaster!

/Team Perax, Jon Persson

Inga kommentarer: