Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

17 december, 2009



Under hösten har Team Perax provfiskat en wobbler som kallas "Pike Madame" åt sportfiskeguiden.se, här följer en liten recension om wobblern!

Pike Madame är en rejäl wobbler som är 26cm lång & väger 128g. Den har rasselkulor och rör sig på djupen 2–4m. Betet har en riktigt förförisk gång i stort sett i alla farter, men fiskas med fördel i 0,5knop - 2,5knop. Krokarna är sylvassa och fastnar så fort man rör vid dom. Det är en riktigt skön trollingwobbler!
Tyvärr så har jag inte lyckats något vidare med den ännu trots att den fått en hel del tid i vattnet! En 4kgs gädda har det i alla fall blivit! Men å andra sidan har jag inte prövat den på vårfiske ännu! Jag är säker på att den kommer hinna leverera en hel del stora gäddor med tiden! Pike Madame finns i 7st olika färger som ni kan se på Sportfiskeguiden.se

Nu till tävlingen!! Sportfiskeguiden.se har lovat att den av er läsare som först skickar in en bild på en gädda som är större än min 4kgs, och är fångad på en Pike Madame wobbler, kommer att få en sån wobbler hemskickad till sig!

Såhär gör du:

1) Fånga en gädda med en Pike Madame under 2010.

2) Väg, mät och fota sedan gäddan med wobblern kvar i munnen!

3) Släpp tillbaka fisken! (Misstänker vi annat blir man diskad!)

4) Skicka in fotot till teamperax@hotmail.com

Vi kommer att publicera vinnaren här på bloggen så fort bilden inkommer!


Skittfiske önskar Teamperax och Sportfiskeguiden.se!

/Team Perax, Jon Persson

4 kommentarer:

Anonym sa...

Angående Pike madam så tänkte jag berätta att jag tagit en hel del fisk under höstens trollingturer, topp 12,7 kg. men, ta bort mittenkroken och sätt på ett lekande på främre så får den en mer rullande gång och vickar sida sida på ett underbart sätt. lackningen är dock skit, tappar färgen alldeles för lätt och krokarna är skit i alla fall på de jag köpt via Tradera, de verkar vara gjorda av bly typ.

Conny Lekmyr

Jon sa...

Jättebra med fler åsikter Conny! Vi tackar för dom... Upp till 4kg känns krokarna i alla fall säkra! ;)
Tack oxå för tipset, ska "bygga om" någon av dom till våren och testa! :)
Vi får se om du blir vinnaren i vår tävling! Mvh/Team Perax, Jon

Anonym sa...

Vi får väl se vad som kommer upp under 2010:-)
//Conny

Anonym sa...

En kopia av Musky Mania Jake. Pinsamt.