Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

07 december, 2009




I väntan på Gäddåret 2010 så är det himla trevligt att ladda upp med lite fiskefilmer som man kan gotta sig åt i vinterkylan. Team Perax har tittat lite närmare på Savage Gears fiskefilm "Savage Viking Expedition."

Handling: Filmen handlar om dom två inbitna gäddfiskarna Numa Marengo (Frankrike) och Mads Grossell (Danmark) som fiskar tillsammans på Danskt vatten. Under tre dagar landar dom inte mindre än 150st gäddor med diverse drag ifrån Savage Gear.

Filmens + :Filmen bjuder på roliga effekter utav "TV-spelskarraktär", dramatisk musik, roligt upplägg på filmen där många olika metoder testas.

Filmens - :Början på filmen är fruktansvärt förvirrande, Ibland dyker det upp "Tetris-inslag" mitt i en drillning HELT i onödan! Jerkfisket är tyvärr en besvikelse, denna gången var det skedar och jiggar som gällde! Om man ska hårddra det så var det ungefär 140st snipor (1-3kg) och 10st finare fiskar, lite större fiskar hade önskats! Dessutom visar dom ALLA 150 drillningar känns det som! Tillsist vill jag bara säga att jag varken gillar Franska eller Danska, testa att lyssna på "Frangelska & Dangelska" i 1h 28min, man blir hyfsat trött i huvudet!

Sammanfattningsvis: En klart sevärd film för alla er som vill se många drillningar! En eloge till han som klippt ihop filmen, men han kunde ha sparat in lite grann på effekterna! Riktigt kul att få se lite fiske ifrån den Danska skärgården! Ca:pris på filmen är 200:-
Vi ger filmen 3 av 5 "TeamPeraxar".

/Team Perax, Jon Persson

Inga kommentarer: