Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

01 juli, 2012

Tävlingar

I helgen har det varit dubbla tävlingar för TeamPerax.
I lördags körde jag trollingtävling på Siljan med Viktor Dehner och idag (söndag) kör Jon Sportfishmasters gösdeltävling på Amungen med Cecilia "gösdrottningen" Grönberg.


Viktor med en gädda på 7.8kg och 107cm.

Mycket märklig form och färg på en 5kgs..

Dagens största på hela 114cm men i halvtaskig kondis. 9.4kg lätt.


Trollingtävling hade utgång från Olsnäs och det var dom 5 längsta gäddorna som gällde.
Efter 20-30 minuters båtåkande la vi ut grejerna och fick en riktigt bra start även detta år med två snabba fiskar på 89 respektive 114cm. Vi fick även fisk tre och fyra relativt snabbt men det var bara en av dom som klarade minimimåttet på 50cm. Sedan blev det en liten döperiod på ett par timmar innan vi kom in i ett område som återigen levererade. Vi fick först en godkänd 70cms och ett par mindre fiskar så vi vände om båten in i samma område igen och då lyckades vi knipa dagens andra meterfisk på 107cm. Tyvärr ställde den till ett jäkla kaos! Trassel på 6 spön, 3 wobbler inlindade i håven och så hända det som absolut inte får hända. Ena pulklinan inlindad i motorn och propellern blir helt låst.
Efter att ha trasslat, åkt elmotor in till stranden och badat och mekat i alldeles för kallt vatten kunde vi äntligen börja fiska igen. Vid det här laget visste vi av lite rapporter att vi låg riktigt bra till men att vi låg 6cm efter Klabbe och hans bror. Vi fick ett ett gäng gäddor till och förbättrade vårat resultat med ca 15cm så nu var frågan hur Team BaraTail (Klabbe & Johan) hade avslutat dagen.


Väl vid prisutdelningen fick vi beskedet att vi även i år kom på en andra plats då BaraTail hade lyckats lura upp deras 3:e meterfisk för dagen i tävlingens slutskede.

Stort grattis till Team BaraTail med imponerande 493cm!
Men passa er, för i höst nöjer vi oss inte med en 2:a plats! :)

Även grattis till Champs Of Logging som tog största fisk på 115cm och som slutade totaltrea med 444cm.
Vi slutade på 478cm.

Tack till Team Vansbrobyggshop för bra arrangemang!


Johan Löfström / TeamPerax

Inga kommentarer: