Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

13 september, 2010



Jag och Johan åkte ut på en morgontur i lördags. Dagens upplägg var att ta några fina mörtar och sedan flötestrolla på dem. Betesfisket gick bra och ganska snart hade vi klämt upp ett par fina betesmörtar på 3-4hg. På vägen mot vår "hotspot" så träffade vi på Danne som vi visste skulle vara ut och fiska. Han hade inte känt något ännu..
I en båt längre bort satt för övrigt en annan känd gäddfiskare vid namn Niclas Andersson. Det finns tre dalkarlar bland dom tio främsta på Fiskejournalens Meterliga. Det är jag, Nicklas och Danne... Å nu fiskade alla tre inom ett avstånd på 500m. (Det går för övrigt mycket bättre för de två sistnämnda i tävlingen.) ;)
Hur som helst så körde jag och Johan lite flötestrolling. Denna dagen kunde vi bara vara ute till kl.11 så det hann inte bli så värst mycket fiske. Johan bommade ett riktigt hugg, å det var dagens fiske för vår del. Jaja, så kan de gå! :)
Bättre gick det för Danne som ännu en gång levererade en fin firre. Denna madamen vägde 8kg och mätte 105cm! En riktigt fin höstgädda. Nu laddar vi för trollingsäsongen snart!

Skittfiske på er!

/Team Perax, Jon Persson

Inga kommentarer: