Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

30 mars, 2010



Så kom tillsist vårpremiären för TeamPerax! Det hela började i söndags. Jag och Johan var ute och tävlade i ismete här hemma i Leksandstrakten. Jag var på riktigt bra humör då jag nyligen hade landat en gädda på 5kg. Tro mig, en 5:a i den sjön är HUGE! :) Plötsligt pep telefonen, sms ifrån Danne. han skrev att hans kusin var ute och fiskade på en öppen sjö på annat håll i Dalarna och att han just klämt en gädda på 10,7kg. Jag tänkte på min 5:a som jag nyss var så nöjd med, mungiporna började plötsligt hänga lite mer än nyss och jag kännde hur avundsjukan trängde på. :) En stund senare kommer ett nytt sms, "- Nu har han tagit en 11:a kilos!" Dagen går och jag vinner ismetetävlingen på min otroliga totalvikt utav 6,8kg gädda! Fantastiskt!
Dagen därpå så pep telefonen igen. Jag visste att Danne var på "supersjön". Mycket riktigt...Årets första 100-klubbare hade kikat upp. En 6,5kgs gädda på 102cm, tagen på en Phantom tail. Det gick någon timme innan nästa sms. "- Nu tog jag just en gädda på 11,7kg". Gött för Danne, men nu är jag så sugen att det kryper innanför skinnet på mig! :) Grattis till en fin fisk Danne! Målet jag har satt upp är att team Perax allra helst ska landa 10st 10+are i år vilket inte är omöjligt med "The champ" i teamet, som bilden ovan och den här rapporten säger så har det ju i allafall börjat väldigt lovande!

Skittfiske på er alla där ute & kom ihåg C&R is the shit! :)

/Team Perax, Jon Persson

2 kommentarer:

Timblad sa...

Har ni någon DoubleShowgirl eller Cowgirl från Musky Mayhem i draglådan? Fantastiskt fina spinnare, men fantastiskt dyra. Var beställa? Attitudebaits.com har ju hyfsade priser men inte direkt så att man (iaf som student)köper 10 st. Kan man beställa dem billigare direkt från USA, eller finns det billigare alternativ?
Jon: Jag skickar bilder på din monstergädda så fort jag kommit upp till Umeå och tömt kameran.

Anonym sa...

Hej Timblad. Tyvärr har jag ingen av dessa ännu.. Å ja, dom är tyvärr svinigt dyra! Men dom sitter och handpetas i USA så därav priset. Mitt tips: Köp en och gör sedan egna! DÅ får du ner priset rejält. Tror det var med bindbeskrivning på egna gäddspinnare i förra numret utav FJ eller Fiskefeber. Lycka till! ;)