Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

09 maj, 2011



Vi blev två båtar som åkte till SM i Trosa i Fredags. Förväntningarna var på topp! Här kommer en rapport från Team Perax 1!
Jag och Danne - Team Perax 1, hade en solklar taktik! Vi hakar på Team Perax 2 och så viker vi av i en vik 10 min innan slutdestinationen så vi inte fiskar av samma område under dagen!
När starten gick var pulsen hög! 75st båtar susade iväg å det blev vågor därefter i det lilla sundet vill jag lova! Första stoppet vi gjorde så hade Danne känning nästan direkt på ett Buster Jerk Shallow ... Sen gick timmarna! Vi prövade minst 10st stora vikar! Vi fiskade från 0,3m djupt ända till runt 6m djupt. Vi fiskade i vikar med pålandsvind, och i vikar som låg i lä.. Vi testade även att fiska där det kryllade utav betesfisk, men helt utan resultat!
Vi i Team Perax vill passa på att säga grattis till Team Söder Sportfiske som åter igen knep SM-guldet! Fantastiskt fiskat killar! :)
Så här i efterhand så tror vi att den avgörande faktorn för lyckat eller misslyckat fiske handlade om temperaturen i vattnet! Det skiljde runt 5°C mellan norra och södra skärgården!
Av dom 75st båtarna som gav sig ut på morgonen så fick endast 26st båtar gädda över minimimåttet 75cm! Vi blankade ju.., men hur gick det egentligen för Team Perax 2 ???

Fortsättning följer...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte så bra lr?

Anonym sa...

Tjuvkikat i resultatlistan? ;)

Anonym sa...

Så kan det gå när man leker med di stora pöjkera!!!!

Johan & Jon sa...

Absolut! :) Men som sagt var det mest för att se och lära i år! ;) Vi tar nya tag nästa år! :)

/Team Perax, Jon