Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

18 april, 2011



Nu har det äntiligen blivit dags för jerksäsong..! Danne har hunnit ut på 2-3 pass redan och det jag skriver om nu var första passet som var i mitten utav förra veckan.. Danne och "Ragge" var ute och körde en tur på hemlig ort. Fisket var bra och på dom tre timmarna som hann fiskas innan jobbet så lyckades grabbarna landa en rad gäddor. Toppen var en 109cm lång madame som Danne uppskattade till ca 8kg. Den gapade över en Bandit Tail i färgen Sunshine. Faktum är att alla Dannes gäddor denna turen hög på Bandit Tailen... Han har även haft fortsatt bra fiske på den, men det är en annan historia som Danne får blogga om själv... ;)

Skittfiske på er!

/Team Perax, Jon Persson

6 kommentarer:

Jens.E sa...

snyggt! hur gick det för er i söndags?

Anonym sa...

Tackar =)
Söndagen var dunder seg ! 6 små på hela dagen, å då fick vi samma gädda 3gånger(5,7kilos) Var ni också ute? Hur gick det isåfall? Var endel båtar som cirkulerade .
Var i en annan kommun i Lördags , då blev det en 7,5a som störst .

// Danne

Jens.E sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jens.E sa...

aa vi var ute, trögt för oss med, 3 på hela dagen och ett par tappade. Men vi var inte speciellt effektiva, åkte mest runt kändes det som :P

Anonym sa...

Plötsligt börjar de lukta snipa här Danne! ;) Men jag ska väl enbart hålla truten än så länge! ;) /Jon

Anonym sa...

Bra där Jon! Den e större än den största du fick på hela förra åter! Det hade varit en sak om Johan, SYRRAN, Lars, eller vem som helst vräkt ur sig detta =) Men jag håller absolut med, luktar snipa lång väg!!

// Danne