Totalt antal besökare: [sedan 14 november 2009]

25 juni, 2013






Tyvärr så är det väldigt lugnt här på bloggen och det har sina anledningar.. Det främsta skälet till att jag inte har skrivit är att det har snyltats alldeles för mycket när jag bloggat.
Låt mig förklara: Dag 1. Jag fiskar, de går bra och på kvällen bloggar jag. Dag 2. Jag åker ut igen och de ligger 3st högteknologiska båtar till på mina hotspots. Dag 3. Dom andra har nu oxå fått bättre fisk och så är det plötsligt 8st båtar i området och alla tvingas åka sicksack.. Ungefär så..
Jag har helt enkelt bestämt mig för att vara lite mer hemlig! :)
Men nu är det heta fisket över för den här gången och då tänker jag bjuda på lite så att ni åtminstone vet att vi lever...
Efterleksfisket i år har varit extremt! Prickade man bara rätt plats vid rätt tidpunkt så var det gudomligt! Jag har haft turer som resulterat i 5-6st 100cm+/tur  och MÄNGDER med gäddor på 5-6kg och 90-99cm... I år har jag kommit upp i 16st madamer över 100cm och ligger närmare 17 meter vilket i nuläget hade stått sig ganska bra i Fiskejournalens meterliga. (Synd bara att jag inte anmält i år) :)
Däremot är jag med och kämpar i Gäddfajten och har kommit upp i ett snitt på 113cm  på mina 5 längsta gäddor och med en skön topp på 122,5cm 0ch 10,8kg. (Min 8:e gädda över 10kg för övrigt totalt) Detta ger mig just nu en 4:e plats i Sverige men jag hoppas på att kunna slipa den placeringen ytterligare lite innan slutdatumet.
Vill ni har ett betestips så säger jag bara Shaker Shads! I blandade storlekar... Det är grymt kul att jiggfiska! :)
Vi har även haft besök av Anders Forsberg från Fiske För Alla och hur det gick får ni veta i September om ni köper tidningen. (OBS! Det handlar om Team Perax och inte om platserna vi är på).
Nu blire fokus på abborre ett tag tills gäddorna börjar komma igång igen på allvar. Är grymt sugen på att lira upp några randiga riddare över kilot även i år!

Skittfiske på er!

/Team Perax, Jon Persson